Få fri tale på mobilen

Rigtigt mange abonnementer på mobilmarkedet er i dag med fri tale.

Nogle udbydere har endda kun abonnementer med fri tale, og nogle har også suppleret med fri data oveni.

Det har nok ikke krævet lange analyser for dig at regne ud, at fri tale abonnementer især er for dem, der taler rigtigt meget i telefon hver måned.

Taler du 3-4 timer eller mere om ugen i gennemsnit, begynder fri tale abonnementerne at kunne være et godt valg.

Rigtigt mange kan dog stadig nøjes med andre abonnementer.

Priser på abonnementer med fri tale

Vi har samlet et udvalg af abonnementer med fri tale. Under pristabellen kan du læse mere om, hvornår det er det rette valg at vælge et abonnement med fri tale. Alle abonnementer i vores database er ikke inkluderet her, men du kan selv indstille kriterier, så alle abonnementer er med, samtidig med du kan indsnævre til den mængde data, du har brug for.

Laust anbefaler (... eller sammenlign selv)

Udbyder Taletid Data (Netværk) SMS/MMS Binding Pris
Fri tale
10 GB
(3 inkl. 4G)
Fri
Ingen
140 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 140 kr.)
20 timer
60 GB
(TDC inkl. 4G)
Fri
Ingen
149 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 149 kr.)
Fri tale
1000 GB
(3 inkl. 4G)
Fri
Ingen
159 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 159 kr.)
Fri tale
20 GB
(TDC inkl. 4G)
Fri
Ingen
169 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 268 kr.)
Fri tale
1000 GB
(Telia/Telenor inkl. 4G)
Fri
Ingen
179 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 179 kr.)

Priser og information i tabellen er opdateret 3. maj 2021

Hvornår bør jeg vælge fri tale

Som sagt er fri tale et godt valg, hvis du taler mere end 3-4 timer om ugen. Ikke desto mindre, er der mange der taler så lang tid, men hvor det alligevel bedre kan svare sig med et mindre abonnement.

De fleste udbydere tilbyder, at du ringer gratis til andre kunder ved samme selskab.

For mange af os består en stor del af telefonsamtalerne af, at opkaldet er til få personer, eller måske ligefrem kun én.

Uanset om du er i langdistanceforhold, tæt knyttet til din mor eller noget helt tredje, kan det derfor for mange bedre svare sig, blot at have abonnement ved samme selskab som de 1-3 personer, man taler mest med. På den måde kan man i praksis søge mod de mindste talepakker – og sparer mange hundrede kroner om året.
Vær opmærksom på, at der ved en del selskaber er en grænse for længden på samtalen. Typisk vil du blive takseret, hvis den varer i længere tid end 30-60 minutter. Har din samtale været i gang så længe, kan du dog normalt blot lægge på og ringe op igen.

Fri tale er med andre ord primært interessant for dig, der ikke bare taler meget i telefon, men også gør det med mange forskellige. Fri tale kan også være en måde at undgå bekymringer på, men for rigtigt mange af os, er det faktisk ikke et problem, at nøjes med pakker, på relativt få timer, når vi deler selskab med den eller dem, vi taler mest med.