Om os

Forbrugseksperten.dks vision er at blive det bedste sted at komme til, når du skal finde nye forbrugstjenester.

Vi har allerede skabt Bredbåndsmatch.dk, der er vokset til at blive det største og bedste sted at få vejledning, når du skal have nyt bredbånd. Det er samme vision, vi har for denne side, men vi ønsker at brede os ud på flere stofområder, så vi kan glæde endnu flere.

Vores information og vejledning skal være opdateret, forståelig og tilpas omfattende til, at du kan træffe det helt rigtige valg. Samtidig lægger vi vægt på at have overskuelige og opdaterede prislister, der gør det let og hurtigt for dig at finde de bedste tilbud i netop din situation.

Vejledningen er dog i centrum for vores ønske er at hjælpe dig til rent faktisk at finde frem til produkter, tjenester og selskaber, som der passer til dig, og som du derfor også bliver glade for. Informationerne på siden skal være på et højt fagligt niveau inden for det område, som det beskriver – vores ambition er, at hver eneste oplysning på siden er korrekt.

Vi har også fokus på et fængende og sprogligt korrekt sprog, så det ikke bliver en kedelig kamp at tygge sig gennem vores tekster, og så sproget er på den mest optimale måde, så alle kan være med. Vi lægger vægt på, at alle uanset forudsætning skal kunne finde frem til de rigtige løsninger og have forståelse for, hvorfor det er det rigtige i netop den situation, som de står i. Vi har fokus på ærligt og korrekt indhold. Vi arbejder dog også med indhold for de mere kræsne forbrugere med indsigt på området, så de kan finde frem til nye og spændende måder, de kan få endnu mere ud af produkterne i deres hverdag.
Vi vil løbende udvide med flere stofområder, og vi hører gerne om dine gode idéer.

Lige nu er vores primære områder på denne side mobiltelefoni, tv og A-kasser, mens vi på Bredbåndsmatch skriver om bredbånd og mobilt bredbånd.

Hvordan tjener I penge?

Forbrugseksperten.dk tjener penge, når du køber eller abonnerer på et produkt efter at have klikket på et link fra vores side. I enkelte tilfælde kan der også være tale om, at vi tjener penge pr. klik til udbydere eller tjenester. Normalt er der tale om et engangsbeløb – også når det er en tjeneste du abonnerer på. I enkelte tilfælde kan vi dog også blive afregnet med en procentdel af det faste månedlige abonnement.

Indtægten er nødvendig for, at vi kan holde vores tekster og prislister opdaterede, så andre også i fremtiden kan nyde godt af vores informationer. Vi tjener ikke penge på alt, hvad vi linker til, og forsøger altid at lede dig mod det bedste valg med respekt for vores forretningsgrundlag.

Hvem er I?

Vi er et team fra Århus, og samarbejder med forskellige designere og andre, der kan bidrage til vores hjemmeside og interesser. I det daglige bliver siden drevet af:

Jakob Pedersen, ejer

Jakob har startet siden og har det strategiske ansvar for udviklingen. Det er ham, der leder og administrerer siden og vores aftaler.

Laust Stoltze, journalist

Laust er uddannet journalist, og stod indtil udgangen af 2019 for alt indholdet. I dag er han dog stoppet med at arbejde for os.

Laust Stoltze
Journalist
Jakob Pedersen
Ejer

Hvor hører I til?

Vi har kontor ud til Ringvejen i Aarhus V.

Kontor adresse

Forbrugseksperten.dk ApS

Viborgvej 159A

8210 Aarhus V

CVR: 33755740

Post adresse

Forbrugseksperten.dk ApS

CO: Jakob Pedersen

Bronzealdertoften 8 2. 1

8210 Aarhus V