Værd at vide om Evercall

Evercall er en udbyder af mobiltelefoni, ip-telefoni og mobilt bredbånd. De har abonnementer, der sætter fokus på enten at tale meget og bruge meget let/ingen data, eller omvent – stort set ikke tale men bruge rigtigt meget data.

Derfor kan de være det bedste valg for nogle, men for standardbrugeren er de sjældnere det bedste valg.

De er derfor en af de udbydere, hvor dit forbrug for alvor har betydning for, om de er værd at overveje eller ej.

Evercall har eksisteret i en del år, men aldrig været blandt de større udbydere.

Mobiltelefoni hos Evercall

Evercall har gode løsninger for dig, der helt eller delvist gerne vil betale forbrugsafregnet. Eksempelvis kan det være et godt valg for dig, der slet ikke bruger data – eksempelvis fordi du har en ældre telefon.

et er også godt for dig, der omvendt aldrig ringer, måske fordi du bruger apps til opkald, eller ganske enkelt fordi det ikke er den måde, du kommunikerer med folk på.

Laust anbefaler (... eller sammenlign selv)

Udbyder Taletid Data (Netværk) SMS/MMS Binding Pris

Priser og information i tabellen er opdateret 3. maj 2021

Ekstra service

Det der gør Evercall unikke er deres store tilpasningsmuligheder. Derudover har de ikke fordele, du ikke vil få ved de fleste øvrige udbydere.

Hvad mener andre om Evercall? 8,3

8,3 er blandt de bedste udbydere, omend de faktisk har lagt en hel del højere. Selv om scoren ikke siger alt, danner de hundredevis af anmeldelser på Trustpilot et rigtigt godt billede.

Kunderne føler de får hvad de lover, og er særdeles godt tilfreds med både produkt og service, og der er stort set ikke utilfredse kunder. Enkelte ønsker sig dog lidt bedre dækning og/eller mere stabil forbindelse.