Værd at vide om YouSee

YouSee var oprindeligt primært kabel-tv udbyder, der også tilbød bredbånd.

I dag er de TDC-familiens største brand til private kunder.

Efter at have været primært kabel-tv udbyder i amnge år, blev deres brand i 2013 slået sammen med mobilseslkabet Onfone – i første omgang dog med hvert deres navn, men i dag er det hele samlet i YouSee.
Senere flyttede TDC også alle deres produkter til privatkunder over til YouSee. Det har altså gjort, at YouSee i dag også er et af de største danske mobilselskaber, og altså den mest markante udbyder i TDC-familien.

Tidligere Onfone og TDC-kunder er således i dag kunder ved YouSee.

Mobiltelefoni hos YouSee

YouSees pakker ligger i den ret høje ende af markedet prismæssigt. Til gengæld har de forskellige fordele, især hvis du også har andre produkter ved dem. Men de ligger utvivlsomt i den højere ende prismæssigt.

Ekstra services

YouSee har flere interessante ekstra services. Du har med en mobilpakke blandt andet adgang til YouSee Musik, der giver adgang til over 30 millioner sange.

Samtidig er der meget fine samlerfordele, hvis du også flere abonnementer ved dem. Har du også bredbånd ved dem, får du ekstra data med i dine mobilpakker. Desuden kan der være andre fordele, som ekstra SIM-kort hvis du vælger et af de større abonnementer – det ekstra SIM-kort fra for eksempel bruges i tablet. Slutteligt er der også fordele, hvis du også er bredbåndskunde, idet du får mere data til samme pris.

Hvad mener danskerne om YouSee? 3,5

På Trustpilot kan forbrugere anmelde produkter, og dermed også udbydere af teletjenester. Man bør dog lægge højere vægt på kommentarerne end scoren, da du her kan finde frem til, om kritikpunkterne er relevante for dig i forhold til dine ønsker og situation. Uanset hvad bør man ikke basere for meget på Trustpilot.

YouSee ligger i den ringeste ende af markedet blandt mobiludbydere – generelt er de største selskaber hårdere ramt på scoren, men også blandt de store udbydere klarer YouSee sig skidt.

Kritikken er især målrettet mod uhøflig eller dårlig service, ligesom der er utilfredshed med prisen – flere skriver produktet er fint, men prisen er for høj. Flere er også utilfredse med stabilitet og kvalitet. Flere har også oplevet at få, hvad der efter deres opfattelse har været decideret forkerte råd både hvad angår priser og produkter.
Generelt er der mange der er utilfredse, og generelt føler folk, at YouSee er ligeglade med den enkelte kunde.

Der er dog også kunder, der er rigtigt glade for YouSee, og her er fokus ikke mindst rettet på at det er let at gå til, og et godt sted at have samlet sine produkter, ligesom der generelt er glæde over kvaliteten af produkterne blandt de tilfredse kunder.