Værd at vide om Greentel

greentelGreentel er et nyere mobilselskab, der er drevet af de nuværende ejer siden 2012.

De har blandt andet nogle af de mere interessante pakker for familier på markedet, ligesom de generelt har et bredere udvalg af muligheder end de fleste udbydere. Pakkerne egner sig bedst til dig, der ikke har brug for specielt meget data, men dog gerne vil kunne være på nettet fra mobilen og bruge den mere eller mindre dagligt.
Alle mobilpakkerne indeholder EU-data.

Der er masser af muligheder for at kombinere pakker, men de er generelt mest interessante, hvis du kan holde dig til det mere basale forbrug.

Greentel er drevet af MobileValue, der har Telekæden som en af sine største aktionærer. De driver også en række andre mobilselskaber såsom Waoo Mobil og LINDSmobil.

Mobiltelefoni hos Greentel
Via nedenstående tabel kan du se priser på Greentel, der generelt har skarpe priser på markedet. Ved at opstille kriterier for din søgning, vil du også se priser fra de øvrige selskaber, hvis priser vi har i vores database.

Greentel har et bredt udvalg af pakker til både familier og enkeltpersoner, og der er EU-data inkluderet i samtlige abonnementer. Skal du kun bruge ét abonnement, er de generelt skarpest til dig, der ikke har alt for stort forbrug.

Greentels stærkeste produkter er pakkerne til under 100 kroner, men de har også familiepakker, der vil være interessante for mange familier.

Se familiepakkerne på Greentels hjemmeside (indgår ikke i vores pristabeller, da deres opbygning er anderledes end normale mobilabonnementer)

Laust anbefaler (... eller sammenlign selv)

Udbyder Taletid Data (Netværk) SMS/MMS Binding Pris
48 øre/min.
1 kr./MB
(Telia/Telenor inkl. 4G)
8 øre/2 kr.
Ingen
0 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 29 kr.)
48 øre/min.
1 kr./MB
(Telia/Telenor inkl. 4G)
Fri
Ingen
19 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 29 kr.)
2 timer
2 GB
(Telia/Telenor inkl. 4G)
Fri
Ingen
48 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 48 kr.)
50 timer
1 kr./MB
(Telia/Telenor inkl. 4G)
Fri
Ingen
99 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 99 kr.)
10 timer
30 GB
(Telia/Telenor inkl. 4G)
Fri
Ingen
99 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 99 kr.)
20 timer
40 GB
(Telia/Telenor inkl. 4G)
Fri
Ingen
119 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 119 kr.)

Priser og information i tabellen er opdateret 3. maj 2021

Ekstra service

Forbrug i udlandet er inkludret i alle pakker til mobiltelefoni. Du har altså fri SMS/MMS, ligesom du kan bruge alt din inkluderede tale. Du har også adgang til data, men typisk dog med mindre data til rådighed, når du er i udlandet.

Du har altid adgang til 4G, ligesom der er mulighed for at tilkøbe ekstra data. Det kan du både gøre for altid eller kun for resten af en måned, men det sidste er dog væsentligt dyrere.

Til mobil bredbånd er der også pakker, der gør det let at have netadgang i EU, men du kan også få et billigere abonnement, hvis du kun har brug for adgang i Danmark.

Hvad mener andre om Greentel? 8,9

På Trustpilot kan forbrugere anmelde produkter, som de har modtaget, og blandt andet teleudbyderne får mange anmeldelser på hjemmesiden. Greentels score ligger i den absolutte top blandt udbyderne.

Der er stort set kun ros til udbyderen, der får ros for både service og dækning, ligesom kunderne generelt oplever, at de får præcis det de forventer, og at tingene bliver leveret som forventet.

Man skal grave for at finde de negative anmedelser, men her er det især prisen, som kunderne synes er for høj.

Alt i alt er der dog især de seneste år klar overvægt af glade og tilfredse kunder.