Værd at vide om Telmore

Telmore
Telmore er et af de ældste lavprisselskaber på det danske mobilmarked, og tilbyder i dag både mobiltelefoni, mobiltelefoner og mobilt bredbånd.

Telmore startede i år 2000, som en protest mod uigennemskuelige abonnementer og ikke mindst som en konkurrent til høje priser på telemarkedet. De er dermed et af de ældste lavprisselskaber på markedet, og de eksisterer udelukkende online.

Telmore blev startet af Frank Rasmussen, der senere også startede Bibob.

I 2003 købte TDC sig ind i firmaet, og inden udgangen af 2004 havde de også købt de resterende aktier. De ejer stadig Telmore. Telmore er nu gået fra et simpelt udtryk i abonnementerne, til nogle mere skæve valg, og de er gået over til at blive enmobiludbyder for de mere kræsne forbrugere fremfor de mest prisbevidste. De er derfor ikke længere blandt de absolut billigste på markedet, selv om de absolut har abonnementer i den billige ende af markedet.

Telmore har tidligere tilbudt traditionelt bredbånd via kobber, det er efterhånden lang tid siden, og kunderne er for længst flyttet.

Mobiltelefoni hos Telmore

Telmore udbyder abonnementer, der inkluderer både tale, sms og data. Dataloftet kan hæves mod et mindre beløb hver måned, hvis du har behov for det, så der er mulighed for at tilpasse abonnementet dit behov.

Telmore er især kendt for deres Telmore Play pakke, hvor du får adgang til en masse blandt streaming indhold af både musik og tv, som du får adgang til ved siden af dit mobil abonnement. Det er et produkt de satser hårdt på, selv om de også fortsat har fokus på andre pakker.

Laust anbefaler (... eller sammenlign selv)

Udbyder Taletid Data (Netværk) SMS/MMS Binding Pris
59 øre/min.
9,9 kr./MB
(TDC)
18 øre/1,30 kr.
Ingen
29 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 128 kr.)
20 timer
60 GB
(TDC inkl. 4G)
Fri
Ingen
149 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 149 kr.)
Fri tale
1000 GB
(TDC inkl. 4G)
Fri
Ingen
399 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 399 kr.)

Priser og information i tabellen er opdateret 8. marts 2021

Hvis du er i tvivl om, hvilket abonnement der passer bedst til dig, eller hvor meget data du skal have, kan du følge vores abonnementsguide rettet mod bestemte personer, og finde den bedste løsning for dig.

Ekstra service

Telmore gav i nogle abonnementer adgang til Telmore Musik, der er en musiktjeneste.I dag indgår Telmore musik kun i deres store Telmore Play pakke, der er unik på det danske marked. Her får du adgang til en lang række tjenester til streaming, e-bøger og magasiner og altså Telmore musik. De fleste tjenester kan også bruges på din computer eller tablet. Du kan dog i dag vælge i nogen grad hvilke tjenester, du vil have med, og der er også mulighed for et Telmore Play abonnement kun med adgang til Telmore Musik.

Telmore Play er klart det produkt, der for alvor springer i øjnene som et særligt produkt ved Telmore. Er du en person, der gerne vil have adgang til streaming eller andre af de tjenester, der følger med, kan det være et ualmindeligt godt valg – omvendt skal du også være opmærksom på ikke at havne i fælden, hvor du betaler til dyre tjenester, du reelt aldrig bruger.

Hvad mener andre om Telmore? 6,9

På Trustpilot har forbrugere mulighed for at anmelde produkter og tjenester, som de modtager.

Telmores score på Trustpilot lander på et ganske glimrende niveau. De har tidligere været i båe den helt høje ende og den lavere ende, men i dag ligger de på en plads omkring midterfeltet. Det er bestemt ikke en skidt score, men omvendt er der flere af de konkurrerende onlineselskaber, som der scorer en del bedre.
Kritikken går meget på kundeservice, dækning og pris. Præcis den gode kundeservice og pris er to af Telmores største flagskibe, og det virker altså til, at der er noget, de kan gøre bedre. Udover kundeservice får meget kritik for deres måde at tale til kunderne, er der også flere der har dårlige oplevelser med sælgere, og generelt virker det til at det især er dialogen, der har ført til utilfredshed for mange.

De positive anmeldelser går dog til gengæld også på alt fra kundeservice til en overskuelig hjemmeside. Blandt andet er mange glade for, hvor let det er at tanke sit abonnement op, og hvor nemt det er at finde information på hjemmesiden.