Værd at vide om Bibob

bibobBibob er et af de nyere lavprisselskaber på telemarkedet, men de har opbygget sig en solid kundebase.

Bibobs kunder bliver i starten af 2016 flyttet over i CBB-selskabet, og det er derfor ikke muligt at tegne abonnement ved Bibob.

Bibob blev startet i 2007 af Frank Rasmussen, der også har startet Telmore. De nåede dog kun at eksistere selvstændigt i to år, for i 2009 blev de opkøbt af Telenor (tidligere Sonofon).
Som Bibob-kunde benytter du Telenors netværk. Her er 3G- og 4G-delen netop blevet slået sammens med Telias. Dette giver Bibobs en langt bredere 3G dækning end før, og samtidig kan de også tilbyde fornuftig 4G-dækning.
Bibob fokuserer primært på dem, der ejer smartphones. De ønsker at gøre det sjovt og nemt muligt for deres kunder at udnytte alle de ting, som de nyere telefoner kan, og de var relativt tidligt ude med 4G.

Mobiltelefoni fra Bibob

Da Bibob har lukket for tilgang af kunder, og disse bliver flyttet over i CBB, er det CBB’s abonnementer, der er det tætteste man kommer på et Bibob-produkt.

Derfor har vi her listet priser hos CBB. Eksisterende Bibob-kunder vil dog kunne fortsætte med deres nuværende abonnement – så du behøver ikke føle dig tvunget ind i en af disse pakker, hvis dit nuværende abonnement passer dig bedre. Pris og indhold er lidt anderledes ved CBB, end tendensen var ved Bibob, hvor priserne umiddelbart et niveau under CBB’s, og med mere fokus på data og mindre på tale. Samtidig skiftede Bibob oftere i deres udvalg af pakker, end CBB har for vane at gøre.

Laust anbefaler (... eller sammenlign selv)

Udbyder Taletid Data (Netværk) SMS/MMS Binding Pris
59 øre/min.
1 kr./MB
(Telia/Telenor inkl. 4G)
14 øre/99 kr.
Ingen
19 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 19 kr.)
10 timer
40 GB
(Telia/Telenor inkl. 4G)
Fri
Ingen
99 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 99 kr.)
Fri tale
1000 GB
(Telia/Telenor inkl. 4G)
Fri
Ingen
179 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 89 kr.)

Priser og information i tabellen er opdateret 8. marts 2021

Hvis du er i tvivl om, hvilket abonnement der passer bedst til dig, eller hvor meget data du skal have, kan du følge vores abonnementsguide til bestemte personer, og finde den bedste løsning for dig.

Ekstra service

Bibob udbyder ikke en decideret ekstra service til deres kunder, men de har dog modsat de fleste andre lavprisselskaber 4G uden merpris.

Du har desuden mulighed for at købe adgang til musiktjenesten Wimp, ligesom du kan håndtere dit abonnement over deres hjemmeside. Ydermere har du mulighed for at købe ekstra data til dit abonnement, hvis du har brug for det, hvilket du også kan ved langt de fleste øvrige udbydere.

Hvad mener andre om Bibob? 7,8

På Trustpilot har forbrugere mulighed for at anmelde produkter og tjenester, som de modtager.

Bibobs score på Trustpilot må siges at være i den rigtigt fine ende af skalaen, hvor de ligger blandt de absolut bedste.

Selvom scoren er pæn, modtager de også flere negative anmeldelser. De går hovedsageligt på, at kundeservice kan virke mangelfuld eller at medarbejderne virker dårligt informerede. Derudover er der en håndfuld klager over problemer med de telefoner, der bliver købt over Bibob og over problemer med oprettelse og overflytning fra andre selskaber.

De negative kommentarer er dog i undertal i forhold til de positive. De glade kunder roser både produkter, dækning, kundeservice og ikke mindst prisen, som størstedelen er glade for.

Baseret på over 3000 brugeranmeldelser bedømmer lidt over 80 procent af kunderne Bibob med 4 ud af 5 stjerner eller derover.