Find den billigste A-kasse

Pris kan være en afgørende faktor, når du vælger A-kasse.

Produktet er langt hen af vejen det samme. Der er fastsatte regler for, hvor meget du får i dagpenge og på hvilke vilkår. Som sådan er der altså ingen forskel på dit sikkerhedsnet, og hvis du kan få dagpenge i en A-kasse, kan du også få det gennem en anden med samme regler og udbetalinger.

Forskellen i prisen afspejles primært i, hvad de tilbyder dig af sparring, mens du er ledig. Nogle tilbyder flere forskellige former for møder, afklaring og kurser, der gerne skal hjælpe dig hurtigt og trygt tilbage på arbejdsmarkedet.

Derfor kan det ikke nødvendigvis betale sig kun at se på, hvad der er den billigste løsning, men omvendt kan der være pæne beløb at spare på A-kassen.

Priser på A-kasse

Vi har samlet priserne på A-kasse uden fagforening hos samtlige 24 godkendte A-kasser i Danmark. Udsvinget i priser på A-kasser er ikke så store. Det skyldes blandt andet, at det er et ret fastsat produkt.

Ikke desto mindre, kan der være pæne penge at spare – især hvis du ser over en længere periode. Hvis du samtidig ser på fagforening, kan der være en hel del mere at spare.

A-kasse Forudsætninger Pris uden fagforening Meld dig ind
For alle 505 kr. Meld dig ind
For alle 502 kr. Meld dig ind
For alle 514 kr. Meld dig ind
For alle 487 kr. Meld dig ind
For alle 498 kr. Meld dig ind
For alle 505 kr. Meld dig ind
For alle 459 kr. Meld dig ind
Kun særlige faggrupper
524 kr. Meld dig ind
Kun særlige faggrupper
467 kr. Meld dig ind
Kun særlige faggrupper
507 kr. Meld dig ind
Kun særlige faggrupper
458 kr. Meld dig ind
Kun særlige faggrupper
521 kr. Meld dig ind
Kun særlige faggrupper
522 kr. Meld dig ind
Kun særlige faggrupper
451 kr. Meld dig ind
Kun særlige faggrupper
510 kr. Meld dig ind
For alle 457 kr. Meld dig ind
Kun særlige faggrupper
514 kr. Meld dig ind
For alle 480 kr. Meld dig ind
Kun særlige faggrupper
475 kr. Meld dig ind
For alle 490 kr. Meld dig ind
Kun særlige faggrupper
508.09 kr. Meld dig ind
Kun særlige faggrupper
463 kr. Meld dig ind
Kun særlige faggrupper
514 kr. Meld dig ind

Priser og information i tabellen er opdateret 3. maj 2021

Hvilken A-kasse er billigst med fagforening

Med fagforening er der langt større spænd i priser, og der er også større forskel på fagforeningerne indbyrdes. Der er ikke de samme krav til produktet.

Generelt kæmper fagforeningerne for dine rettigheder. Nogle er særligt stærke på dit felt, og forhandler overenskomst hjem, mens andre har en bredere appel og henvender sig til flere faggrupper.

Typisk er fagforbundene de dyreste. Til gengæld kan du her støde på mere specialiseret viden inden for netop dit felt, ligesom det typisk er her det største arbejde bliver gjort i forhold til for eksempel dine rettigheder, sikkerhed og arbejdsmiljø.

I nogle brancher kan man blive upopulær på at vælge en alternativ fagforening til fagforbundet – i andre brancher er det det mest almindelige.

Der kan dog for den enkelte lønmodtager være flere tusinde kroner at spare hver eneste år med de billigste fagforeninger sammenlignet med de dyreste fagforbund.

Nogle fagforeninger har stort fokus på at arrangere kurser, netværksmuligheder og andet, ligesom der kan være forskel på, hvad de tilbyder dig, når der opstår konflikt på arbejdspladsen. Derfor kan det være en god idé at se på den samlede pakke.