Abonnementer uden data

The old mobile phoneDu taler løs i telefonen, SMS’er løs, men du bruger aldrig din dataforbindelse.

Kan du nikke genkendende til situationen, kan du sikkert også skrive under på, at udbyderne vælter rundt i abonnementer, hvor du kommer til at betale i dyre domme for din dataforbindelse.

Der er ganske enkelt ikke ret mange abonnementer, der ikke indeholder data, men til gengæld indeholder meget tale. Faktisk er du oftest tvunget til at købe abonnementer med en hvis mængde data, for at kunne få en talepakke, der matcher dit behov. I udgangspunktet er det dog som regel bedst at søge væk fra de forbrugsafregnede løsninger, hvis du taler flere timer hver måned.

Du vil i udgangspunktet ikke helt kunne undgå at få data, men du kan finde pakker, hvor datapakken er så lille, at det ikke trækker i ret negativ retning. Det kan virke dumt at få en pakke med data, men virkeligheden på telemarkedet er simple pakker, hvor man ofte får ting med, man reelt ikke har brug for. Mange med behov for rigtigt meget data, står også med store talepakker, ligesom mange en del ikke sender nok SMS’er til at fri SMS giver mening i sig selv, men alligevel kommer til at følge med, da det ganske enkelt er en del af langt de fleste pakker på markedet.

Priser på pakker med fokus på tale frem for data

Laust anbefaler (... eller sammenlign selv)

Udbyder Taletid Data (Netværk) SMS/MMS Binding Pris
50 timer
1 kr./MB
(Telia/Telenor inkl. 4G)
Fri
Ingen
99 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 99 kr.)
Fri tale
10 GB
(3 inkl. 4G)
Fri
Ingen
140 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 140 kr.)
Fri tale
50 GB
(Telia/Telenor inkl. 4G)
Fri
6 mdr
199 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 199 kr.)

Priser og information i tabellen er opdateret 3. maj 2021