Ring gratis til andre kunder ved dit mobilselskab

Couple talk on cell phonesDet er efterhånden noget, der minder om en fast ting, at mobiludbyderne tilbyder kunderne at ringe gratis op til telefonnumre, der er tilknyttet mobilabonnementer hos samme selskab.

Ofte kalder selskaberne det “selskabsnavn til selskabsnavn”. Hos Oister hedder det altså “Oister til Oister” og ved Fullrate hedder det “Fullrate til Fullrate”.

Ringer man meget med nogle få personer, kan man let spare et ikke uvæsentligt beløb ved at samle sig ved et selskab, der har dette.

Vær dog opmærksom på især to ting. Nogle selskaber kræver penge for det, og i disse tilfælde er det ofte ikke beløbet værd. Mange selskaber har ogsså begrænsning på tiden på, så du eksmpelvis maksimalt kan tale i 30 minutter eller en time, og efter denne tid skal samtalen derfor ophøre, medmindre man acceptere at betale for sit forbrug eller bruge af talepakken. Du får ikke nogen advarsel, så du skal selv holde øje med tiden. Herefter kan du dog ringe op igen og snakke videre, uden at betale for forbruget.

Hvem har fri tale til andre fra udbyderen?

Følgende udbydere tilbyder “x til x”, så du altså kan ringe uden beregning til andre fra selskabet – koster det ekstra, har vi skrevet det i parantes. Bemærk at det sjældent er en del af forbrugstakserede abonnementer, ligesom enkelte mobilselskaber heller ikke har det inkluderet i de mindste pakker til dig, der kun taler lidt i telefon.

Priser hos udbydere med “x til x”

I tabellen ser du priser fra udbydere, der alle har x til x. Bemærk dog, at hvis du selv opstiller kritierier, søger du også blandt udbydere uden denne mulighed.

Laust anbefaler (... eller sammenlign selv)

Udbyder Taletid Data (Netværk) SMS/MMS Binding Pris
2 timer
2 GB
(3 inkl. 4G)
Fri
Ingen
49 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 49 kr.)

Priser og information i tabellen er opdateret 3. maj 2021

Hvis du ringer til rigtigt mange forskellige personer, kan det i stedet være værd at overveje et abonenement med “fri tale“.