Værd at vide om Fullrate

Fullrate er en udbyder med adskillige år på banen på det danske telemarked. De har nemlig eksisteret siden 2005, hvor de især havde fokus på bredbånd. På mobilområdet er Fullrate først for alvor blevet store efter de fusionerede med M1.

Fullrate lukker som selvstændigt brand, og flytter kunderne over i YouSee. Det er offentliggjort 20. januar 2020. Denne artikel handler om selskabet, som det var frem mod udmeldingen.

Mange forbinder dem med bredbånd, men de har i adskillige år også tilbudt både mobilt bredbånd, mobiltelefoni og tv via bredbånd. Mobilteleonidelen fik væsentligt større markedsandele efter de ved årskiftet 2012/2013 fik M1’s kunder ind i koncernen under en større fusion. Bredbånd har stadig meget fokus, men mobiltelefoni fylder klart mere i deres selvbevidsthed end før fusionen.

Siden sammenlægningen har de især omtalt sig selv som en markant lavprisudbyder, der som de eneste tilbyder både bredbånd, tv og mobiltelefoni samtidig med. Fullrate er dog også i højere og højere grad begyndt at fokusere på kvalitet

Fullrate har været ejet af TDC siden 2009.

Mobiltelefoni hos Fullrate

Fullrate er især for dig, der bruger telefonen meget til både tale og data. De har også et basis abonnement til dig, der kun bruger telefonen meget lidt

Du kan købe ekstra data til pakkerne, men har du brug for det, kan du formentlig finde bedre løsninger andre steder.

Ekstra service
Fullrate tilbyder ikke reel ekstra service på mobilområdet. Du kan dog i dine pakker have adgang til data og opkald i udlandet.

Hvad mener andre om Fullrate? 7,7

På Trustpilot kan forbrugere anmelde produkter, de har modtaget, og siden kan bruges til at få en idé om, hvad kunderne mener om selskabet.

7,7 er en ganske fin score, der placerer dem i den for alvort gode ende af udbyderfeltet, men dog uden at være helt oppe i den absolutte top.

De positive kunder fokuserer især på god service, og for gode produkter der fungerer.

Der er dog også kritik, hvor flere føler sig snydt af sælgere eller kundeservicemedarbejdere, som generelt har givet dem dårlige oplevelser. Flere oplever også lavere hastighed, end de havde forventet, ligesom flere oplever, der er fejl i regningerne.

Fullrate har det med at svinge lidt op og ned på Trustpilot – i perioder, er der klar overvægt af de negative anmeldelser, og i andre perioder er der klar overvægt af positive. Generelt virker det som om, især sælgere er med til at give dårlige anmeldelser i perioder.