Værd at vide om Nettalk

Nettalk er Nettos mobilselskab, og er helt ejet af Netto.

Det har eksisteret siden 2011 blandt andet via salg i Nettos butikker.

Nettalk har tre abonnementer, ligesom de tilbyder et ”uden abonnement” produkt, der dog mere minder om et forbrugsafregnet abonnement end decideret taletidskort.

Nettalk giver også nogle fordele, hvis du har abonnement og handler en del i Netto – det gør de i form af ekstra taleitd. Omvendt er der dog allerede så meget tale i abonnementer, at du næppe har brug for ekstra taletid uanset valg – selv de mindste taletidspakker grænser til fri tale.

Du kan naturligvis sagtens have Nettalk helt uden at handle i Netto, og de kan sagtens være et fint valg.

Mobiltelefoni fra Nettalk

Nettalk henvender sig især til dig, der taler rigtigt meget. Kun få personer vil løbe tør for taletid.

Nettalk bruger TDC’s netværk, og hvis abonnementer matcher dit abonnement er de især blandt disse virkelig godt med på markedet. Det er dog især de største pakker, de tilbyder, og derfor skal du især gerne være aktiv med at tale.

Deres største pakke kan fordeles på 4 SIM-kort, og kan dermed dække fire medlemmer i familien. De kan derfor være et ret fint valg, om end mængden af især data ikke er voldsom, når det er fordelt på 4 abonnementer. Men det kan være et fint valg for mange – især hvis ikke alle er voldsomt aktive på datafronten.

Nettalks forbrugsafregnede løsning er også ganske billig – bemærk dog, at der er inaktivitetsgebyr på 7,50 krone i skrivende stund pr. måned, hvis du i en periode på tre sammenhængende måneder har haft for under 50 kroners forbrug – hvilket ikke er specielt ualmindeligt for forbrugsafregnede abonnementer. Du kan ikke optjene noget til dit abonnement, når du handler i Netto med den forbrugsafregnede løsning.

Hvad mener andre om Nettalk? 6,8

Trustpilot er en side, hvor forbrugere kan anmelde produkter. Der er flere ting, udbydere kan gøre for at påvirke deres score, hvis de har fokus på det – eksempelvis bede glade kunder om at anmelde. Derfor bør man altid passe på med at bruge Trustpilot ukritisk, men det er et godt værktøj til at få en idé om selskaberne på markedet.

Nettalk har en fin men ikke fantastisk score på Trustpilot.

Generelt er der flest glade kunder – de oplever at produktet fungerer som det skal, og flere skriver de har været glade kunder i flere år. En del nøjes dog med fire stjerner.

De negative anmeldelser kredser blandt andet om det forbrugsafregnede abonnement, dels fordi der ikke kan tankes tale eller andet via forbrug i Netto, og dels pga. Minimumsforbrug, som en kunde har oplevet var skjult godt. Desuden er der flere, der føler, der har været overraskelser med gebyrer og udgifter de ikke kendte til.

Enkelte har også dårlige oplevelser med stabiliteten, og flere har haft problemer med startpakken.

Alt i alt er der dog klar overvægt af positive kunder.