Værd at vide om OK Mobil

ok-mobil
OK Mobil er et mobilselskab, der er drevet af OK, der naturligvis er mere kendt for benzinselskabet OK.

OK blev startet tilbage i 1978, og fik sit udspring fra syv selskaber, men det blev dog først til OK i 1987.

Selve mobilselskabet er dog af noget nyere dato. OK Mobil gik nemlig i luften i 2011 i en periode, hvor flere større virksomheder har forsøgt at oprette mobilselskaber, hvor man får fordele, hvis man bruger tjenesterne på deres kerneområde.

Blandt disse selskaber er det umiddelbart OK Mobil, der har sat det største aftryk på markedet.

Hos OK Mobil kan du få bonus taletid eller data, når du tanker benzin. Typisk kan du få 2 GB data eller 2 timers tale efter eget valg, men i de mindste abonnementer er det normalt mindre. Disse pakker er med til at gøre OK Mobil til en rigtigt attraktiv spiller på markedet, hvis du alligevel tanker benzin hos OK i forvejen – men selv uden benzintankning, kan nogle af pakkerne være interessante for dig.

Som regel får du halvdelen af den mulige bonus, når du har tanket 50 liter benzin i løbet af en måned, og tanker du 100 liter benzin får du den fulde bonus.

Mobiltelefoni hos OK Mobil

OK Mobil har et relativt bredt udvalg af pakker. Der er dog primært pakker til dig, der enten bruger meget data eller meget taletid, ligesom du får den klart bedste aftale, hvis du også tanker benzin hos OK Mobil – i så fald er de et rigtigt godt valg på markedet.
Bemærk dog, at du ikke får fordel af benzinkort med OK Basis eller mobilt bredbånd via OK Mobil. OK Mobil har dog en af de bedste forbrugsafregnede pakker på markedet, ikke mindst fordi minimumsforbruget pr. måned er meget lavt.

Deres bonusordning i de almindelige abonnementer gør, at din pakke er lidt mere fleksibel med dit forbrug. Er der en måned eller periode, hvor du bruger ekstra meget data, men taler lidt mindre end normalt, kan du styre dine evt. bonnuser i den retning, hvor du har brug for det. På den måde er der altså lidt mindre risiko for, at du rammer loftet i både tale og data.

Laust anbefaler (... eller sammenlign selv)

Udbyder Taletid Data (Netværk) SMS/MMS Binding Pris
59 øre/min.
0,49 kr./MB
(Telia/Telenor)
8 øre/1 kr.
Ingen
0 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 109 kr.)
8 timer
8 GB
(Telia/Telenor)
Fri
Ingen
88 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 89 kr.)
10 timer
40 GB
(Telia/Telenor inkl. 4G)
Fri
Ingen
99 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 100 kr.)
Fri tale
60 GB
(Telia/Telenor)
Fri
Ingen
149 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 150 kr.)

Priser og information i tabellen er opdateret 3. maj 2021


Ekstra service

Hos OK Mobil får du bonus, når du tanker benzin med dit OK Benzinkort. Det koster ikke ekstra at tanke via benzinkortet i forhold til at tanke med dit dankort, og der er ingen faste afgifter forbundet med kortet. Hvis du alligevel tanker ved OK Benzin er det altså med til at gøre OK Mobil til et meget interessant selskab. Bemærk at OK Basis og mobilt bredbånd ikke har bonusordning.

Med et OK Benzinkort kan du støtte lokalsport, når du tanker. Det gør du ikke i sig selv med mobilabonnementet, men har du et mobilabonnement fordobler du støtten, når du tanker.

Hvad mener andre om OK Mobil? 8

På Trustpilot kan forbrugere anmelde produkter, de har abonneneret på, og derfor kan det være et godt sted at undersøge, om kunderne er glade for deres selskab.

Desværre deler OK Mobil og OK Benzin side. Scoren er rigtigt fin, men kan som sådan ikke bruges til noget. Tidligere var det opdelt, og dengang havde OK Mobil absolut en fin score i den rigtigt gode ende – men det giver ikke mening at sammenligne bezin-leverandøren med teleselskaber.

De anmeldelser, der nævner mobiltelefoni er dog primært positive, og alt i alt ser det i hvert fald ikke skidt ud.