Mobilabonnementer uden binding

Business Freedom!Man kan godt være bekymret, når man skifter mobilselskab, og man vil gerne kunne komme ud af abonnementet.

For hvad nu hvis forbindelsen er helt håbløs? Eller man taber telefonen, og pludselig gerne vil have en billig telefon med abonnement gennem en anden udbyder?

Men du behøver ikke søvnløse nætter over mobilulykker – der er ikke binding på ret mange mobilabonnementer i Danmark, og det er derfor let for dig at finde et billigt mobilabonnement uden binding. Langt de fleste udbydere sælger mobilabonnementerne uden binding, når der ikke følger telefon med – og mange har ikke engang binding, når der følger telefon med. Generelt kan du i øvrigt heller aldrig som privatperson være bundet til et abonnement i mere end seks måneder. Det er ganske enkelt et lovgivningskrav.

Generelt er det let at skifte abonnement – også når du gerne vil have dit nummer med til dit nye selskab, hvilket oftest er gratis.

Priser på markedet

Vi har samlet priser på markedet fra et bredt udvalg af udbydere. Du kan også udvælge abonnementer ud fra dine forbrugsønsker.

Laust anbefaler (... eller sammenlign selv)

Udbyder Taletid Data (Netværk) SMS/MMS Binding Pris
59 øre/min.
0,49 kr./MB
(Telia/Telenor)
8 øre/1 kr.
Ingen
0 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 109 kr.)
59 øre/min.
1 kr./MB
(Telia/Telenor inkl. 4G)
14 øre/99 kr.
Ingen
19 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 19 kr.)
Fri tale
24 GB
(3 inkl. 4G)
Fri
Ingen
100 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 100 kr.)
Fri tale
50 GB
(Telia/Telenor inkl. 4G)
Fri
6 mdr
199 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 199 kr.)
Fri tale
1000 GB
(TDC inkl. 4G)
Fri
Ingen
399 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 399 kr.)

Priser og information i tabellen er opdateret 3. maj 2021

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Selv om der ikke er binding på et abonnement, kan du ikke bare komme ud af det fra den ene dag til den anden. Som regel er der en måneds opsigelse hos de danske udbydere, og det betyeder altså, at du i praksis er bundet til abonnementet i seks måneder.

Enkelte udbydere binder stadig deres kunder i seks måneder, men det er faktisk generelt ofte de største udbydere, der sjældent er konkurrencedygtige på prisen. Det behøver dog ikke være en stor ulempe at være bundet til abonnementet. De fleste af os vælger at være kunde ved vores selskab i mere end seks måneder, og viser det sig, at du allerede fra starten er utilfreds, har du 14 dages fortrydelsesret, så du på trods af bindingsperioden kan komme ud af abonnementet. Dette gælder ved køb via fjernsalg, som blandt andet inkluderer når du tegner abonnementet via nettet.