Guide til dig, der taler meget

Laughing woman talking on the phone and looking up at homeDu finder telefonen, slår en kontakt op og snakker løs. Du har også lige en anden du hurtigt lige ringer for lige at få styr på en aftale i weekenden, og den lille hurtige samtale ender med at blive en halv time lang snak om alt det, der liiiige er sket siden sidst.

Lyder det bekendt? Så er du landet det helt rigtige sted.

Der kan være mange årsager til, du taler meget i mobil. Det kan være mange korte samtaler, få lange eller måske du bare er den snaksagelige type, der lige tager en god lang snak med venner og veninder, når der er tid eller når der ikke er for den sags skyld. Lige meget hvad, er det en dyr affære, hvis dit abonnement ikke lever op til dit behov.

Men bare rolig. Udbyderne har stort fokus på dig med højt forbrug, og derfor vil du typisk være blandt dem, der får mest for abonnementsprisen, hvis ellers du vælger den rigtige udbyder og det rette abonnement. Mange udbydere tilbyder ligefrem som standard abonnementer med fri tale.

For at spare dig tid og penge, har vi derfor samlet en oversigt over de abonnementer, der henvender sig målrettet til den gruppe, der har behov for meget taletid.

Abonnementer med fri tale eller store pakker

Flere udbydere tilbyder abonnementer, der inkluderer det, der kaldes “fri tale”. Det vil sige, at du kan tale, alt det du overhovedet orker for en fast pris hver måned.

Abonnementerne er ofte en anelse dyrere end andre løsninger, men du slipper til gengæld for ubehagelige overraskelser, når din telefonregning kommer, hvis du pludselig taler rigtigt meget en måned. Der er pakker med både meget og lidt data, alt efter hvor meget, du bruger dataadgangen på din telefon.

Udover abonnementer der indeholder helt fri tale, findes der også et hav af abonnementer, hvor du kan tale frit indtil et vist niveau hver måned. Pakkerne rækker fra helt ned til 1 times tale og op til 50 timer.

Vi har samlet en oversigt over pakker med relativt stor mængde taletid for dig, der taler meget i telefon, men trods alt ikke har brug for fri tale.

Laust anbefaler (... eller sammenlign selv)

Udbyder Taletid Data (Netværk) SMS/MMS Binding Pris
Fri tale
24 GB
(3 inkl. 4G)
Fri
Ingen
100 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 100 kr.)
Fri tale
1000 GB
(TDC inkl. 4G)
Fri
Ingen
399 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 399 kr.)

Priser og information i tabellen er opdateret 3. maj 2021

Tal gratis med andre med samme udbyder

Hvis du betaler for en begrænset mængde taletid hver måned, kan du have glæde af en helt bestemt service. Nogle udbydere tilbyder nemlig, at du kan ringe gratis til andre, der også er kunder ved samme selskab.

Det er især interessant for dig, der især taler med eksempelvis et eller to familiemedlemmer eller måske en kæreste. Vær opmærksom på, at taletiden ved nogen selskaber er begrænset, men i så fald kan du typisk ringe op igen straks efter, der er lagt på – men det kan altså være nødvendigt eksempelvis efter 30 minutter at lægge på og ringe op igen for ikke at blive takseret overhovedet.

På den måde kan du måske hoppe mange timer ned i talepakker, hvis I kan samle jer ved samme selskab, og du dermed reelt kan ringe gratis til venner og familie.