Abonnementer med forbrugsafregnet SMS og MMS

smartphoneDer følger efterhånden fri SMS og MMS med i stort set alle mobilabonnementer i Danmark, men det er muligt at finde abonnementer, hvor du i stedet betaler for dit forbrug.

Desværre er det svært at kombinere med abonnementer med talepakker og data. Langt de fleste abonnementer med forbrugsafregnet SMS og MMS er også forbrugsafregnede på tale og data.

Især for data kan det meget sjældent betale sig at have forbrugsafregnet løsning, hvis man rent faktisk vil bruge data på telefonen. For tale kan det give bedre mening, selv hvis du taler flere gange i løbet af ugen.

Hvornår giver forbrugsafregnet SMS og MMS løsninger mening?

Hvis du kun sender en lille håndfuld SMS’er om dagen eller mindre, og hvis du kun sjældent ringer op og (næsten) aldrig bruger din telefon til data, kan de forbrugsafregnede løsninger være det helt rigtige for lige netop dig.

Ofte sender vi lidt flere SMS’er, end vi egentlig tror. Som regel er det ikke så meget din SMS-aktivitet, der afgører, om du skal have en forbrugsafregnet løsning, men mere tale og måske især dataaktiviteten.

Bemærk også, at MMS’er er dyrere at sende enkeltvis, så sender du flere af dem om måneden, kan det hurtigt bedre betale sig at vælge en mindre pakke med fri SMS og MMS.

Abonnementer med forbrugsafregnet SMS/MMS

Laust anbefaler (... eller sammenlign selv)

Udbyder Taletid Data (Netværk) SMS/MMS Binding Pris
59 øre/min.
0,49 kr./MB
(Telia/Telenor)
8 øre/1 kr.
Ingen
0 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 109 kr.)
40 øre/min.
0,04 kr./MB
(3 inkl. 4G)
10 øre/1 kr.
Ingen
19 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 19 kr.)
59 øre/min.
1 kr./MB
(Telia/Telenor inkl. 4G)
14 øre/99 kr.
Ingen
19 kr./mdr.
Se tilbud
(min. pris: 19 kr.)

Priser og information i tabellen er opdateret 3. maj 2021